Prva sezona Letnje futsal superlige odigrana je od proleća do jeseni 2009. godine i zvala se Beogradska futsal liga. 
U takmičenju je učestvovalo osam ekipa, kao i svake naredne sezone.
Šampion je bio KMF Cincilatori iz Bloka 38.

 

Druga sezona Letnje futsal superlige odigrana je u leto 2010. godine, a nosila je naziv Lav futsal superliga. 
Prvi put je organizovan i Lav futsal superkup.
Duplu krunu osvojio je KMF Adaneks.


Treća sezona zvala se Letnja futsal superliga, jer smo u međuvremenu napravili saradnju sa Fudbalskim savezima Srbije i Beograda, pa zbog postojanja lige koja nosi sličan naziv više nismo mogli da se zovemo Beogradska futsal liga.
U jakoj konkurenciji, u finalu odigranom pred nekoliko stotina gledalaca u balonu na vodi „Kolos“, na penale je do titule došla ekipa Samostalni sindikat Galenika AD.

 

Najozbiljnija do sada bila je četvrta sezona, a zvala se Sosijete Ženeral superliga. Proširili smo regiju u kojoj smo igrali, pa je najdalje gostovanje bilo u Grockoj, a išli smo i u Leštane. U jakoj konkurenciji, u finalu odigranom pred nekoliko stotina gledalaca u SC "Nane" u Leštanima, ekipa JP EMS-EIPB slavila je u velikom finalu nad Crvenim iz Mirijeva sa 2:1 (0:0). U borbi za treće mesto KMF Gardec je bio bolji od Beograd junajteda - 6:2 (3:0).

 

Novajlija u Letnjoj futsal superligi, ekipa Avalska-Ripanj, osvojila je jubilarnu petu sezonu. U sjajnom finalnom meču odigranom u Bloku 23 „pala“ je fantastična ekipa JP EMS-EI tek posle penala - 6:4 (2:2, 1:1). Penali su viđeni i u borbi za treće mesto gde su Crveni-Mirijevo do bronze došli sa „kreča“ protiv Mašinca - 11:10 (6:6, 3:2).

 

Šestu sezonu osvojila je ekipa Karaburma, takođe tada novajlija u takmičenju. U finalu na domaćem terenu savladan je KMF Ušće Audio Wizard sa ubedljivih 4:1 (1:0). U meču za treće mesto Perfect Line Gym je bio bolji od Crvenih sa Mirijeva - 4:2 (2:1).

 

Počela je sedma sezona Planetwin365 superlige...